17 Şubat 2013 Pazar

Suçlusun Irmak

Hiç boşa kendini yorma! Karar çoktan verildi! Suçlusun Irmak!

İçinde bulunduğun araç sel sularında dereye düştüğü için suçlusun! Otomobilin kapısı açıldığı için suçlusun! Kardeşin ve annenle sulara sürüklendiğin için suçlusun! Annen kendisi kurtulur, baban kardeşini kurtarırken sen onlardan uzağa sürüklendiğin için suçlusun! Sele kapıldığın için suçlusun! Ve nihayetinde su altında nefes alamadığın için suçlusun!

Konyaaltı Kaymakamlığı bölgeye 8 menfez yaptığı halde boğulduğun için suçlusun! Kaymakamın sözleriyle "Bu olay ihmal değil talihsizlik" olduğu için suçlusun!

Orman Bakanlığı 32 dereyi ıslah ettiği halde sel sularına kapıldığın için suçlusun! Orman Bakanı'nın deyimiyle "Olay CHP'li Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde yaşandığı" için suçlusun!

Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun senin ölümünden kendine övünülecek bir şey çıkarıp "Bütün kurumların bizim gibi hassas olması lazım" dediği için suçlu değilsin elbette! Ama insanlar bu cürete sahip olduğu için suçlusun!

Antalya Valisi'nin sözlerine göre tek suçlu sen değilsin! Arabayı kullandığın için baban da suçlu! Vali'nin dediğine göre polislerin uyarısını dinlemediği için baban suçlu! Ama bölgeye gerekli işareti koymadıkları için sen suçlusun Irmak!

Büyükşehir Belediyesi'nin kafasını devekuşu gibi kuma gömüp ses çıkarmayarak olayı örtbas edeceğini sandığın için suçlusun!

Kabul et suçunu Irmak! Öldüğün için sen suçlusun! Devleti zor duruma düşürdün! "İhmal var mı?" sorusuna yol açtın! Devletin birlik ve bütünlüğüne zarar verdin! Yoksa 'anarşik' misin sen Irmak?!!

Ve suçunun cezasını çektin işte! İdamlıksın sen Irmak! 3.5 yaşında hayatını kaybedecek kadar suçlusun! Bu ülkede, bu düzensiz yapıda, herkesin suçu birbirinin üzerine attığı bir yerde dünyaya geldiğin için suçlusun!

Hepimizin canını acıttın Irmak! Rusya'ya meteor düştüğü halde kimse ölmezken, Japonya'da neredeyse her gün büyük deprem olduğu halde kimse hayatını kaybetmezken, bir parça yağmur yüzünden öldüğün için canımızı acıttın!

Suçlusun Irmak! Kabul et! Suçlusun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder